ده ترفند واتس آپ که لازم است بدانید


ده ترفند واتس آپ که لازم است بدانید

به گزارش واحد دانش و فناوری روز از نو , نرم‌افزار پيام‌رسان اينترنتي واتس‌اپ همچنان به مسير ترقي خود ادامه مي‌دهد و در اين راه با بهره‌گيري از قابليت‌هاي مختلف، کاربران بيشتري را به سمت خود جلب مي‌کند. ارسال پيام‌ها و برقراري تماس‌ها به صورت رايگان باعث شده چيزي در حدود ۸۰۰ ميليون کاربر از اين نرم‌افزار استفاده کنند.

در صورتي که شما نيز يکي از اين کاربران هستيد مدنظر داشته باشيد که مي‌توانيد با بهره‌گيري از قابليت‌هاي مختلف اين برنامه، کارايي بيشتري از آن طلب کنيد. به همين منظور در اين مطلب سعي خواهيم کرد ۱۰ مورد از بهترين و کارآمدترين قابليت‌هاي اين برنامه را با هم مرور کنيم.

ترفند واتس آپ

کنترل زمان خوانده شدن پيام‌هاي ارسالي شما
هنگامي که دو تيکِ کنار پيام ارسالي شما آبي شوند بدان‌معناست که پيام شما توسط طرف مقابل خوانده شده است اما گاهي اوقات نياز به جزئيات بيشتري در اين خصوص داريد. در اين مورد تنها کافي است پيام ارسالي خود را لمس کرده و انگشت خود را بر روي آن نگه داريد، حالا با انتخاب آيکون مربوط به اطلاعات بيشتر مي‌توانيد زمان دقيق را مشاهده کنيد. در iOS مي‌توانيد با لمس و کشيدن پيام به سمت چپ، زمان را مشاهده کنيد.

ترفند واتس آپ

تعويض گوشي بدون از دست رفتن پيام‌ها
هنگامي که گوشي خود را تعويص مي‌کنيد مي‌توانيد تاريخچه گفتگوها را نيز همراه خود ببريد. در صورتي که از کارت حافظه جانبي بر روي دستگاه خود بهره مي‌بريد با رفتن به منو، قسمت تنظيمات، Chat Settings و پس از آن نهايتا انتخاب گزينه Backup Conversations نسخه پشتيباني از اين مکالمات را تهيه کنيد.

حالا کافي است کارت حافظه را بر روي دستگاه جديد بگذاريد و واتس‌اپ را نصب کنيد و در زمان مشاهده پيغام مخصوص بازگرداندن پيام‌ها، مطابق دستورالعمل پيغام عمل کنيد. در صورتي که پشتيباني خود از گفتگوها را بر روي حافظه داخلي انجام مي‌دهيد مي‌توانيد از يک برنامه مديريت فايل استفاده کرده و پوشه واتس‌اپ را يافته و آن را به‌ روش دستي انتقال دهيد. پشتيباني از گوگل درايو نيز در نسخه بعدي به اين برنامه افزوده خواهد شد.

ترفند واتس آپ

ارسال پيام‌هاي انبوه
با امکان بهره‌گيري از قابليت ارسال پيام‌هاي انبوه مي‌توانيد در وقت خود صرفه‌جويي کنيد اما استفاده از اين قابليت الزاما بدان‌معنا نيست که اين پيام را در گروه‌ها ارسال کنيد. قابليت Broadcast به شما اين امکان را خواهد داد تا يک پيام را به چندين مخاطب ارسال کنيد.

با اين وجود اين پيام به عنوان يک پيغام خصوصي ميان شما دو نفر باقي خواهد ماند. در اندرويد با لمس منو، گزينه New Broadcast را انتخاب کنيد. در iOS در صفحه مخصوص گفتگو گزينه Broadcasts List را انتخاب و پس از آن New List را برگزينيد. به همين منوال در صورتي که پاسخي از طرف مقابل دريافت کنيد اين پاسخ تنها براي شما و نه تمامي ليست نمايش داده خواهد شد.

بازگرداندن پيام‌هاي حذف شده
واتس‌اپ به‌طور خودکار تمامي پيام‌هاي شما را هر روز صبح راس ساعت ۴ بر روي دستگاه پشتيبان‌گيري مي‌کند. ساده‌ترين راه براي بازگرداندن پيام‌هايي که اخيرا حذف کرده‌ايد حذف برنامه و نصب مجدد آن است.

در طول فرايند، واتس اپ از شما سوال خواهد کرد که آيا نياز به بازگرداني نسخه پشتيبان داريد يا خير؟ اين گزينه، هفت روز گذشته را براي شما پوشش خواهد داد. در صورتي که قصد داريد گفتگوهاي قديمي‌تر را بر روي اندرويد بازيابي کنيد بايد از برنامه‌اي مانند ES File Explorer استفاده کنيد و به مسير SDCard/Whatsapp/Databases رفته تا نسخه‌هاي پشتيبان خود را پيدا کنيد.

فايل مورد نظر خود را به msgstore.db.crypt تغيير نام داده و اکنون به قسمت تنظيمات، برنامه‌ها، واتس‌اپ گوشي خود رفته و گزينه Clear Data را انتخاب کنيد. سپس مجددا برنامه را اجرا و در هنگام مشاهده پيغام مبني بر بازيابي گفتگوهاي انجام‌شده، مطابق دستورالعمل پيش برويد.

استفاده از واتس‌اپ بر روي رايانه
در صورتي که مرورگر گوگل کروم بر روي رايانه يا لپ‌تاپ شما نصب شده است به وب‌سايت واتس‌اپ رفته و دستورالعمل‌هاي ارائه شده براي گوشي خود را دنبال کنيد. پيش از هر چيز اطمينان حاصل کنيد که گوشي هوشمند شما به اينترنت متصل شده است. بهتر است اين اتصال از طريق واي‌فاي انجام شود زيرا برنامه تحت وب همچنان همه چيز را از گوشي شما همگام‌سازي خواهد کرد.

واتس اپ را بازکرده و گزينه WhatsApp Web را در منو بيابيد و اکنون کد QR را در مرورگر اسکن کنيد. اکنون مي‌توانيد گفتگوها و هشدارها را مستقيما بر روي رايانه خود مشاهده کنيد. متاسفانه اين قابليت بر روي سيستم‌عامل iOS قابل استفاده نيست.

غيرفعال کردن نمايش عکس‌هاي واتس‌اپ در فهرست عکس‌هاي دوربين
احتمالا شما نيز دوست نداريد عکس‌هاي دريافتي در واتس‌اپ در قسمت فهرست دوربين در iOS يا در برنامه‌هايي مانند گالري يا Photo در اندرويد نمايش داده شود. در iOS با رفتن به قسمت تنظيمات، گزينه Privacy را انتخاب، اکنون گزينه Photos را لمس کنيد و گزينه WhatsApp را غيرفعال کنيد.

ايجاد ميان‌بر براي گفتگوها
تمام آنچه بايد انجام دهيد لمس و نگه‌داشتن دست بر روي گفتگوي مورد نظر و انتخاب گزينه Add Conversation Shortcut از منوي پايين رونده است. اين ميان‌بر بر روي فضاي خالي هوم‌اسکرين شما نمايش داده خواهد شد. با لمس و نگه داشتن دست مي‌توانيد آن را همانند آيکون برنامه‌ها يا ويجت‌ها جا به جا کنيد.

بي‌صدا کردن هشدارهاي مربوط به گفتگوهاي گروهي
گاهي اوقات پيام‌هاي رد و بدل شده در گفتگوهاي گروهي سروصداي زيادي به راه مي‌اندازند. با اين وجود شايد شما قصد نداشته باشيد گروه را ترک کنيد اما از سوي ديگر دوست نداريد هشدارها مرتبا تکرار شوند. در صورتي که از آيفون استفاده مي‌کنيد کافي است گفتگوي گروهي را باز کرده اکنون گزينه موضوع را لمس کرده تا صفحه مربوط به اطلاعات گروه باز شود و نهايتا گزينه Mute را لمس کنيد.

در اندرويد نيز کافي است گفتگوي گروهي را باز کرده و دکمه منو را لمس کنيد و نهايتا Mute را انتخاب کنيد. همچنين مي‌توانيد بازه زماني خاصي را مشخص و يا تيک گزينه Show Notifications را برداريد تا هشدارها را براي هميشه خاموش کنيد.

قفل کردن برنامه واتس‌اپ
در سيستم‌عامل iOS بدون استفاده از جيلبريک هيچ راهي براي نيل به اين هدف نيست اما در سيستم‌عامل اندرويد گستره وسيعي از برنامه‌هاي امنيتي وجود دارند که گذرواژه‌ها يا پين‌ها را براي حفاظت از گفتگوهاي واتس‌اپ فعال مي‌کنند.

بد نيست نيم‌نگاهي به برنامه‌هايي مانند Messenger and Chat Block,AppLock و يا Smart App Lock بيندازيد. برخي از اين برنامه‌ها حتي در صورت تلاش افراد به‌منظور دسترسي غيرمجاز بدون واردکردن پين يا گذرواژه از آن‌ها عکس مي‌گيرند تا بتوانيد نهايتا عکس آن‌ها را مشاهده کنيد.

در ويندوز فون مي‌توانيد برنامه WhatsApp Locker را امتحان کنيد. در صورتي که از گوشي‌هاي بلک‌بري استفاده مي‌کنيد از برنامه Locks for Whats Messenger استفاده کنيد.

مخفي کردن برچسب Last Seen
هنگامي که به نام مخاطبان ديگر در واتس‌اپ نگاه مي‌کنيد معمولا برچسب Last Seen در زير نام آ‌ن‌ها مشاهد مي‌شود. اين قابليت آخرين زماني که طرف مقابل برنامه واتس‌اپ را چک کرده را نمايش مي‌دهد. در صورتي که دوست نداريد افراد ديگر بتوانند اين زمان را مشاهده کنند مي‌توانيد قابليت Last Seen را بر روي مقدار Nobody تنظيم کنيد.

با رفتن به قسمت تنظيمات، Account و سپس Privacy مي‌توانيد به اين گزينه دسترسي داشته باشيد اما مدنظر قرار دهيد که فعال‌کردن اين قابليت مانع از اين خواهد شد که شما نيز آخرين زمان سر زدن افراد به اين برنامه را مشاهده کنيد. در منوي Privacy همچنين مي‌توانيد عکس پروفايل و وضعيت خود را مخفي کنيد و يا رسيد‌هاي خوانده شدن پيام‌ها را خاموش کنيد.

522 بازدید
::تاریخ انتشار: تیر 19, 1394
تلگرام فیسبوک توییتر گوگل پلاس اشتراک در فیس نما اشتراک در کلوب

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

اخبـــــار بازیگـــــران و چهره هــــــا

گالـــری عکس هـــای دیدنی و جـــالب